Udlejning

Udlejning af kano, kajakker og SUP  


Kajak og Surf har et mindre udvalg af produkter til udlejning. Er du på ferie i Nordjylland eller skal med venner på tur har vi udstyr til jer. Kom og få en unik dag eller weekendtur i naturen. 


Vi kommer med mere info om ture i løbe af vinter. 


Kano:


Kajak:


SUP:


Udstyr:

Kanoudlejning

Nordjylland indbyder til kano oplevelser på de smukke åer vi har. I 2021 har vi fokus på Lindenborg Å. Vi tilbyder også, at du selv kan hente en kano ved os og køre på opdagelse i Nordjylland. Vi kan komme med kanoen der du ønsker i Nordjylland, prisen er 250 kr.  


Lindenborg Å, jeres tur begynder i Rebild ved Nybro, hvor i får udlevere jeres kanoer og andet udstyr til turen. Der sejles med strømme og der er gode muligheder for pauser på turen og evt. overnatning. En god start på weekend, er at starte fredag aften, padle lidt på aften før man sætter telt op for at sove i naturen. Forsætte turen lørdag formiddag og måske du kommer helt ud til Limfjoden. 


Udlejningspriser for 2021:

Dagstur fra Nybro i Rebild 400,00 kr. 

 - Bestilling før 1. februar 350,00 kr

Weekendtur med en overnatning 650 kr. 

 - Bestilling før 1. februar 500,00 kr. 

kajakudlejning

Nordjylland har en unik kyst og masse af steder du kan opleve fra en kajak. Vi tilbyder jer, nogle gode forslag til ture. Kom og hent en kajak, eller vi kan komme med den til dig.

- Kontakt os for prisen ved levering. 


Der er så mange steder, Limfjorden padle en tur i Aalborg eller kom ud til Egense. Du kan også padle på Mariager Fjord. Har du stor erfaring med padling i kajak, kan vi anbefale dig en smuk tur ud til Hirsholmene.


En god start på weekend, er at starte fredag aften, padle langs kysten. Lave mad over bål og sætte telt op på en af de smukke  shelltpladser eller besøg en campingplads.


Udlejningspriser for 2021:

Dagstur  300,00 kr. 

 - Bestilling før 1. februar 245,00 kr

Weekendtur med en overnatning 500 kr. 

 - Bestilling før 1. februar 385,00 kr.