Svalbard

Svalbard  


Skal du med i kajak til den arktisk ødemark, hvor dit livs udfordring venter på dig.


En unik rejse, er du til uberørt og barskt natur og ønsker at opleve et enestående dyreliv har Svalbard noget at tilbyde dig. Glemt alle om en by med masse af forretninger, du kommer til et lille samfund som du ikke finde andre steder i verden, dette fortæller jeg mere om, på vores forberedelse tur.  


På Svalbard bor der omkring 3000 mennesker, hvor de fleste bor i hovedbyen Longyearbyen, ellers bor der et par tusinde isbjørn som altid ligger klar til et fest måltid når de møder os mennesker, derfor har vi altid en bjørnvagt 24 timer i døget når vi er uden for Longyearbyen. På denne tur har vi våbn med, så vi kan skyde en bjørn. 


Du bliver fascineret når du er her, dette er arktisk skønhed hvor vi oplever storslået natur og et lille samfund, hvor vi få en øl fra det lokalt bryggeri og hvad med verdens nordligste sushi-restaurant. Der er muligheder nok, jeg vil anbefale dig at bliver et par dage mere på Svarbard når kajakturen er slut, hvor du kan prøve lidt mere. 


Padleturen er på omkring 200/250 km. I er selv med til at bestemme lidt om turen før vi rejser afsted. Vi rejser tæt på nordpolen, så vejr kan ændre vores tur. Dette elsker jeg ved ture i arktisk, at du ikke ved hvordan turen er før du er kommet hjem. 


Vi starte og slutter vores tur i Longyearbyen, vi skal besøge Esmark gletsjer, Bohemannese, jeg tror du kommer til at sove på verdens mest afsidesbeliggende hotel hvor vi skal havde 2 overnatninger før vi padler det sidste stykke mod Longyearbyen.


Skal du med til isbjørnes rige og udforsk den arktiske vildmark?Vi håber, at kommer tilbage til Svalbard igen i 2022. Vi ligger mere info ud når vi ved mere om Corona. Du er velkommen til at kontakt mig om mere info.  Padletur på Svalbard

Prisen som er sat op, er en ca. pris det handler lidt om hvor mange deltager der kommer og hvornår man tilmelder sig på turen, da prisen often går op og ned. 


På turen her, får vi 3 overnatninger i Longyearbyen, vi starter med en overnatning før vi starter på turen. Vi har 2 overnatninger på Isfjorden Radio og leje af kajakker er med i prisen, og maden på turen. 


Når gruppen er samle, sætter vi os sammen og få alt på plads. Jeg har ikke regn flyprisen med i denne pris. 


Du er først tilmeldt, når du har betalt første del af rejsen. Pris omkring 22.000,00 kr. 

Arktisk 

Svalbard er et stort øriget, der ligger midt i Ishavet og 1309 km fra Nordpolen, du er langt fra den verden vi kommer fra der er kun 2743 km til Hamburg.


At rejse så langt, er altid en oplevelse men at komme ud i kajak her oppe, ændre dig for altid. Vi kommer om sommer, hvor der er midnatssol. (Jeg rejser aldrig tilbage til Svalbard om vinter)


At padler i arktisk er ikke farlig, men vi er bevæbnet på hele turen da der er isbjørne i området. Langs kysten kan vi opleve hvalrosser og hvaler, og et smukt fugleliv. Et dyr som er lidt mere rolig er polarulve der oftes ses. 


Dette er spektakulær natur, som man må prøve engang i livet. Jeg har stor fokus på, at vi forlade stedet igen, uden nogle andre kan se vi har være der. Har du betalt, og kaster affale på vores træningsture, kan jeg tage dig fra turen uden du får pengene tilbage. 


Turen 

Vi skal padle igennem det arktiske landskaber og historie hvor vi skal padle til den russiske mineby Barentsburg. Vi kommer forbi den helt unikke Ekmanfjorden hvor du får en oplevelse du aldrig har fået før i kajak. Vi skal forbi Bohemanneset hvor det hele starte og turen forsætter ud til Isfjorden Radio dette er sidst hotel i verden før du forsvinder ud i havet. Det er lidt uhyggeligt, selv om vi er en gruppe. Dette overgår alene i vildmarken, skal du med på denne tur? 


Hvis du vil med, kontakte du mig og vi snakker om det. Når vi er en gruppe på 8 personer mødes vi, vi bliver max 12 personer på turen.