SUP

SUPStandup Paddleboarding, eller bare SUP er utroligt populært og hastigt voksende, da målgrupperne er mange lige fra yoga, fiskeri over motion og sightseeing til world cup løb.  I Danmark har vi Casper  Steinfath, som er verdens bedste. Kajak og surf er ikke størest men vi tilbyde dig de bedste produkter.

YOLO Board

Ønsker du dig et SUP, som ikke er som alle de andres, skal du købe et YOLO Board. Fra USA har man lave et unik design. Man bliver bare forelsket i dette med engang. 

Anomy sup

Fra Barcelona har vi dette, som bare giver dig glæde ved at se på det. Her har man sat fokus på det unikket og ønsker at fremstille et ungdommelig design, som passe godt i byen


Kona

Svenske SUP svar på en Volvo. Her fremstiller man de bedste board, og samarbejde med en af de bedste træning inden for SUP. Vi har fået et godt samarbejde med dem. 

Info kommer

Info kommer

Info kommer

Copyright @ All Rights Reserved


Vi bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon. Varen skal være ubrudt og i original emballage. Vare bestilt på udlanske hjemmesider, kan vi ikke hjælp.

Der tages forbehold for trykfejl, priser og

ændring af afgifter.

 

Kajak og Surf

Stoholm 8

9270 Klarup

Danmark


Tlf.: +45 26  693 493


e-mail: peter@kajakogsurf.dk

            

CVR nr:  40581901

VAT:        DK40581901