Pagajer NY

Pagajer

Pagajer findes i en masse størrelser og forskellige materialer og ikke minst priser. Igennem de sidst mange år har grønlandsk pagajen fået et stor målgruppen blandt havpadler. Min personlig erfaring, er at jeg bruge flere forskellige pagajer ud fra hvad jeg skal padle. Jeg elsker min grønlandsk pagaj, den bruger jeg til rul og føle selv, at den er rigtig god til det. Skal jeg padle fra A - B bruge jeg min Avannaq og til leg og teknik har jeg min europagaj, som jeg føler er god til  padling når jeg skal paddle lidt hurtigere. Kontakt mig, hvis du skal købe en pagaj, som passe til dit formål. 

Avannaq

Et unik produkt fra Sørlandet i Norge. Jan har hjemme i huset, lave denne pagaj, som man bare må prøve at komme sig ud med. Den giver en god fart i kajakken. 

Werner 

Werner er et amerikansk mærke, som rigtig mange padler har valgt ud fra kvalitet, som er uovertruffen. Den passer rigtig godt til danske forhold på fjorden eller langt vestkysten. 

Pelican

Fra Canada har vi Pelican, som har gode pagajer til en lav pris. Hvis du ønsker en god pagaj til små penge og de sødeste piger til kajakmesser skal man vælge Pelican.

Lars Gram

Navet Lars Gram, sige alt om smukt hånd-værk lavet i Danmark. Er du miljøbevist og til dansk design skal du vælg en av disse pagajer fra Århus.

Bending Branches

Verdens største producent af pagajer kommer fra Wisconsin. Padleentusiaster har lavet denne praktiske pagaje med høj brugsværdi som holder år efter år.

Vælg den rigtig pagaj

"Jeg blev endnu mere frustrerende om hvad man skal vælge af pagaj". Jeg vil forsøge, at hjælp dig, med valg af den rigtig pagaj. 

Læs dette, før du komme og besøge mig

Lettmann

Jeg er stolt, af at kunne sælge Lettmann. God Tysk Kvalitet, som holder. Vi har et lille udvalgt af deres produkter. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du søger noget andet. 

Aqua-Bound

Et kvalitetsmærket til den rigtig pris, som ejer af Bending Branches står bag. Dette var min første rigtig pagaj, som bare holde og jeg stadig bruger på vandet. 

Se min lille film om pagajer

Jeg forsøge, at fortælle lidt om mine produkter og hvad man skal ser efter når man vælger pagajer.  Filem kommer snart her på hjemmesiden. 

Copyright @ All Rights Reserved


Vi bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon. Varen skal være ubrudt og i original emballage. Vare bestilt på udlanske hjemmesider, kan vi ikke hjælp.

Der tages forbehold for trykfejl, priser og

ændring af afgifter.

 

Kajak og Surf

Stoholm 8

9270 Klarup

Danmark


Tlf.: +45 26  693 493


e-mail: peter@kajakogsurf.dk

            

CVR nr:  40581901

VAT:        DK40581901