outdoorudstyr

Tænk miljø når du er på tur.

Kelly Kettle fra Irland er et unikt produkt, som består af en kedel, hvor vandet er i kappen og midten af kedelen er skorstenen, som gør Kelly Kettle så utrolig effektiv. Her skal man ikke tænk på gas eller andet, bare brug små ting fra naturen til at varme vandet op med. Er du miljøbevist, så brug Kelly Kettle

Du fylder kedelen med vand, stiller kedelen på den lille base, der medfølger og fyrer op med lidt birkebark, tørre visne blade eller hvad du nu lige har ved hånden. Når du har fyret lidt ekstra ned gennem skorstenen, går der kun 3-5 minutter, før vandet er oppe at koge. 

Kelly Kettle er ideel at have med, uanset hvor du er, kan du hurtigt og nemt koge vand til kaffe, te, kakao eller mad. 

Kelly Kettle findes i 3 størrelser, vi forhandler Kelly Kettle i rustfri stål, kontakt os hvis du ønskker den i aluminium.

Kelly-Kettle 1-6_liter
Kelly-Kettle_Saadan-virker-den-p

Kelly Kettle Base Camp  - 1,6 liter


Den største i Kelly Kettle familien, der

efter 3-5 mintter vil vandet kog.udstyr fra Kelly Kettle

KELLY KETTLE WHISTLE - FLØJTEPROP                                          Pris:

Kopper fra Kelly Kettle består af et sæt med en 500 ml. og en 350 ml. kop. De er velegnede til både kolde og varme krikke. Koppernes håndtag er lavet af silikone og CooLip™ som sikre at du ikke brænder dig.

Er fremstillet i rustfri stål og tåler maskinopvask, en perfekte turven.


Pris:

Kelly Kettle tallerken (2-pak)

Outdoortallerken fra Kelly Kettle er fremstillet i rustfrit stål med en diameter på 19,7cm. Kommer i et sæt af to tallerkner og kan vaskes i opvaskemaskinen. Tallerknerne kan også bruges til tilberedning af mad.


Pris:

Copyright @ All Rights Reserved


Vi bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon. Varen skal være ubrudt og i original emballage. Vare bestilt på udlanske hjemmesider, kan vi ikke hjælp.

Der tages forbehold for trykfejl, priser og

ændring af afgifter.

 

Kajak og Surf

Stoholm 8

9270 Klarup

Danmark


Tlf.: +45 26  693 493


e-mail: peter@kajakogsurf.dk

            

CVR nr:  40581901

VAT:        DK40581901