outdoor og camping gear

Outdoor og camping gear  


Kajak og Surf har et mindre udvalg af outdoor gear / campingudstyr, som er specielt velegnet til padler der skal på en dagstur eller 3 uger til Grønland. Vores fokus er sikkerhed, og det betyder at det skal hold  til den tur du skal ud på. Udstyr er ikke bare udstyr, og en fordel ved kajak og Surf er at vores udstyr er teste af en af os, som er på tur.


Søger du noget, skal di bare sms eller ringe til os, og sammen skal vi finde det produkt du ønsker. 


Vi er en lille bette butik, og vores fokus er at komme ud. Vi har ikke folk der arbejde ved telefonen eller bruge ikke penge på det store net. Derfor er vi ikke som alle de aandre.  


Vi har ikke alle produkter på vores hjemmeside, men vi har tilgang til over 300 produkter indenfor outdoor og camping gear. Mon ikke vi kan hjælp dig ud på din næste tur. 

Campingkopper

Kelly Kettle Campingkopper på 350 og 500 ml, for rigtig natur elsker. 

Kopsæt der kan pakkes i hinanden, med en lille kop på 350 ml og en stor kop på 500 ml.

Begge kopper har et silikone belagt håndtag, der kan foldes ind omkring koppen under transport.


Har også en lille silikone-beskytter du kan sætte på kanten, så du undgår at brænde læberne på den varme kop.

Pris 135 kr. 

Camping tallerkerner 

Kelly Kettle med 2 dybe tallerkerner i rustfri står. Perfekt til turen, da de holder i mange år. Godt for miljøet, da de holder i rigtig mange år men dårlig for mig, da I kun køber dem engang.


Tallerkenerne har en diameter på 19,7 og en højden på 3 cm. Et perfekt valg til de som skal på tur, da den også kan bruges som stegepande på turen. Tænk miljø og køb disse tallerkener der holde hele livet og de kan vasket i opvaskmaskin, når du kommer hjem. 

Pris 135 kr. 

Kelly kedel 1,6 liter 

Kelly Kedel er perfekt til lange tur til Grønland eller andre steder hvor du ikke skal tænke på brændstof. Du varme vandet op med smågrene, tørre blade og det du elles kan finde i naturen.


Du kan også vælge at lave mad over den, perfekt hvis du ikke vil bruge gas og bare tænke på naturen.


Et godt valg når man er på tur, og vil bytte gasflaskerne ud med slik. h

Pris 509,00  kr. 

Princeton Tec Helix

Den perfekte lanterne til din næste friluftstur. Med den. trinløs regulering, bestemmer du selv hvor meget lys den skal giv i teltet. Max 150 lumen og har en vøgt på 155 gram. Jeg vil påstå, at den lyser op til 30 timer på et sæt gode batterier. Den giv god hygge også er den 100 % vandtæt. Perfekt til kajak eller vandretur. 


Pris 385,00 kr.