Norge og Sverige

Norge i kajak


Aktiv ferie, i den smukke skærgård. Rejs med Kajak og Surf, som viser dig de bedste sted ved kysten og få de bedste naturoplevelser i vores naboland Norge. 


Vores ture har fokus på oplevelsen og det at rejse med telt eller bor et unik sted. Er du til hotelferie, skal du nok fravælge disse ture. Du kan leje udstyr ved os eller medbrige selv. Ring til mig og høre mere om disse gode ture i Norge

Bergen


En unik rejse, hvor vi rejser med Fjordline fra Danmark til Bergen. Vi skal bor i et lille bådhus ude ved kysten. Vi skal padle i Norse kajakker, køber du kajak og rejse sammen giver vi dig 1000 kr. i rabat.

En rigtig dejlig tur, bare rejse med Fjordline, hvor vi spise godt og skal nyde turen. En tur for padler med lille erfaring

Efterårs tur til Norge 


Denne tur skal du bare med på, dette er en lang weekendtur hvor vi skal bo et unik sted. Vi laver maden sammen og hygge os om aften med flotte ture i området. Du skal havde tørdragt, da vandet er koldt og vi kan få snø på denne tur. 

Langesund til Kristiansand 


En unik 10 dagstur langs den norske kyst. Vi padler igennem de bedste områder, bor i telt og lever livet ud som kajakeventyr. Vi får vores dansk norske historie, samt fortællinger fra de gamle dage. 

Dette er den mest krævende tur vi har, da vi kan få store bølger og vind. Du skal havde erfaring i bølger, og elsker det blå hav. 

Maituren 2020 


En rigtig forårestur, hvor vi padler dagsture på mellem 15 og 30 km. der er også mulighed for at padle to sammen i området, hvis man ønsker. Her i 2020 skal vi bo ved Sørlandets hovedstad, en unik ø med mange muligheder. Turenhar fokus på fælleskab og hygge i Norge. 

Kajak og Surf

v/ Peter Jensen

Stoholm 8 

9270 Klarup

Denmark


+45 26 693 493

Peter@........


CVR: 40581901

VAT:   DK40581901


Sparkassen Vendsyssel
- Vi bytter gerne eller giver pengene retur.  

   inden for 14 dage fra købstidspunktet mod

   fremvisning af bon.

- Varen skal være ubrudt og i original emballage.

- Vare bestilt på udlanske hjemmesider, kan vi ikke

   hjælp med.

-  Der tages forbehold for trykfejl,priser og ændring af

   afgifter. Vi lagerfører ikke fuldt sortiment.  

- Priserne er inkl. 25% moms.

© Copyright. All Rights Reserved.