lys på vandet

Lys når du er vandet eller på tur 


Er du på vandet i kajak, SUP eller i din båd, har vi lyset til dig. Her på sidden finder du vores produkter, som vi har hjemme. Er der noget du ønsker, er du velkommen til at kontakte mig. 


Når jeg padler, har jeg i mange år brugt NaviSafe hvor mit valgt har være Navilight 360. Den lys rigtig godt og jeg kan bruge den over alt på min kajak eller i mit telt. På min vest har jeg brugt Princeton Tec. Jeg har altid to lys med på tur. En på kajakken og en på vesten. Et valg jeg mener er rigtig godt, hvis man skulle få et uheld og ligge i vanden og se ens kajak forsvinde i bølgerne. Bliver der en eftersøgning med helikopter og både og du har lys på vesten, kan de finde dig, Det er noget pis, hvis de kun finde kajakken med lys og ikke dig. De 185 kr. er betalt rigtig godt ud. 


Reglerne for padling og lys er, at man skal have en elektisk lygte eller tændt lanterne med hvidt lys, der skal vises i så god tid, at sammenstød kan forebygges.


Ønsker dig god tur med et godt lys fra Kajak og Surf.

Peter Jensen

Navilight 360

Navilight 360 er et unikt produkt, som er perfekt til padling eller når du er på tur i telt eller i bilen.  Med det magnetiske system kan den sidde over alt. Overalt hvor du har brug for lys, og som et rednings-lys vil det give den nøjagtige position med sin intense nøds-blink.


Navilight 360 er let at bruge, men har da oplevet en svenske der havde lidt problemer med den. Perfekt til friluftsliv. Jeg har personlig kun gode erfaringer med Navilight 360.  Pris 425,00 kr

Skærmbillede 2020-10-31 kl. 17.05.50
Skærmbillede 2020-10-31 kl. 17.06.05
Skærmbillede 2020-10-31 kl. 17.06.23

Navilight 360 Rescue

Bare endnu bedre, et produkt jeg glæder mig helt vildt til at bruge denne vinter.


Dette er en videreudvikling, som er selvlysende i mørk op til 8 timer, ved 10 minutters sollys. Skulle den smutte i vandet, skulle man gerne kunne finde den igen. Perfekt i teltet, når man skal ud og tisse om natten med dette glow in the dark. 


Brug lidt flere penge, og du får meget mere. 

Pris 465,00 kr

Navilight 360 Rescue

Med 48 gram, kan man næste ikke mærke, at du har en pandelygte på hovedet. 


Med 3 forskellige lys muligheder, har du altid det perfekte lys ved hovedet. 


Pandelygten lyser op til 70 meter, eller man kan sætte den på kort lys og hvis du vil har den også dette rødelys, som er perfekt når man padler flere sammen. Pris 245,00 kr

Princeton Tec

Princeton Tec lyser med 90 lumen og har en batterilevetid på 72 timer. Jeg har den på min vest, da der medfølger en karabin. Den kan hænge på ens rygsække, telt eller på ens vest. 

Når man sætter keglen på, bliver lyset en spredning, uden den medfølgende kegle kan den bruges som en normal lommelygt. 


Et godt produkt, som ikke fylde noget og har en vægt på kun 90 gram. 
Pris 185,00 kr. 

Princeton Tec Helix

Den perfekte lanterne til din næste friluftstur. Med den. trinløs regulering, bestemmer du selv hvor meget lys den skal giv i teltet. Max 150 lumen og har en vøgt på 155 gram. Jeg vil påstå, at den lyser op til 30 timer på et sæt gode batterier. Den giv god hygge også er den 100 % vandtæt. Perfekt til kajak eller vandretur. 


Pris 385,00 kr. 

Ekstra magnet

Ekstra magnet til Navilight


Skulle du får væk, den gamle magnet har vi altid en ny klar til dig. Pris 99,00 kr

Hydrostar SeaStar

Hydrostar SeaStar Deluxe er vandtæt og multifunktionel lanterne til padling. Lanternen kan sidde på ens vesten eller på kajakken ved hjælp af  sugekopfod.

Hydrostar SeaStar Deluxe har fem forskellige lysindstillinger inklussiv almindeligt lys, styrbord/bagbord, strobe og SOS morsesignal. Lanternen er derfor en vigtig del af sikkerhedsudstyret på vandet for den seriøse og ansvarsbevidste havkajakroer.
Pris 385,00 kr. 

Skærmbillede 2020-10-31 kl. 17.38.37
Skærmbillede 2020-10-31 kl. 17.35.48

Glow Torch

En lille lampe, der bare må sidde i din vest. Navilight Glow Torch har fremstille denne lille en, som kan gøre forskel på om du overlever eller død i en eftersøgning på havet. 


Den har dette Glow, som er selvlysernde. 


Perfekt til friluftsliv i den mørketid når du er ude og vil ses Pris 185,00 kr. 

Navilight Tricolor

Navilight Tricolor, når du har brug for farverne på din båd. Har mange funktioner, er optimal til mange både, da den kan fungere som en tre-farvet lanterne, agterlanterne. styrbord/bagbord, styrbord eller bagbord lanterne.

I alt 5 forskellige funktioner.


Det medfølgende magnetbeslag gør at den nemt kan monteres på din kajak eller på dit tøj/vest. 

Pris 525,00 kr