Lundhags

Lundhags 


Kvalitet og komfort med svensk sjæl, kan du finde noget bedre til de næste tur eller hvis du bare ønsker, at få det bedste indenfor frilufsliv. Jonas sjæl er forsat med os når vi gå på tur i disse busker.  


Der kommer flere produkter på siden, men bare sms eller ring mig hvis du har et spørgsmål eller ikke finde det du ønsker. Kajak og Surf vil være bedst på pris. Jeg skal få lagt mere på hjemmeside i tiden fremover, så der kommer mere til herre og damerPeter Jensen

Lundhags Viik Ms Hoodie

Lundhags fiberjakke perfekt til koldture når solen skinner eller når vinden blæser fra vest. En god yderjakke der holder dig varm. Har en mindre brystlomme med lynlås. Har fast hætte som sidder godt på hoveder hvis der er vind. 


Er der regn på vejen, skal du bruge den som en mellemlagsjakke under en skaljakke.  

Den har en justerbar, fast hætte der naturligvis også er foret, en fuldlængde YKK lynlås og en brystlomme med lynlås, samt to god håndlommer.Materiale:


PrimaLoft® Eco 100%

Polyester, med 70% Genanvendt Fiber
Pris: 1685,00 kr. 

Lundhags Ekren Ms

Lundhags Ekren Ms er fremstillet til folk der elsker friluftsliv. Den passer godt til dig, der er på tur eller bare ønsker det bedste.


Ekren Ms er fremstillet af en blanding af Tencel, som holder dig kølig og transporterer fugt væk fra kroppe, samt bomuld og uld der giver en blød og behageligt.


Ærmerne er formsyede, som giver dig mere  bevægelsesfrihed.


Brystlomme med knaplukning


Materiale:

33% bomuld

29,5% økologisk bomuld

29,5% Lyocell-Tencel/8%

lammeuld (126 g / m2)


Vægt: 230 g. for en str M


Pris: 550,00 kr. 

Lundhags Makke Ms Pan

Den pefekte trekking bukser til varme sommerdage, personlig bruge jeg dem også om vinter med et par Ulvang underbusker er lang model.


Bukserne er behagelige at have på og de store lommer gør det nemt, at havde dit udstyr tæt på håneden.


Bukserne har ventilation ved inderlår og læg, du kan luft godt ud, efter en gang brunkål, eller når solen skinner over Norge. 


Materiale:

65% polyester

35% bomuld


Vægt: omkring 435 g. 


Pris: 1299,00 kr.