Lettmann

Lettmann 


I 1965 starte Klaus og Anne familievirksomheden Lettmann op i Duisburg. Jeg ved ikke om andre producenter, som bygge så mange forskellige produker indenfor kajaksporten. Den tyske grundighed giver dig, den bedste sikkerhed og kvalitet i alle elementer af kajakken.  


Lettmann er de første i verden til at producer et sænkekøl, der også er et ror, når man sænke den helt ned i vandet. Det er et helt utrolig godt system, som man ikke ser ved andre kajakker i verden. Hvis du vil havde det bedste fra to verden, er Lettmann fremtiden for dig.


Lettmann har et stort udvalg, alt fra kano, Pagajer, havkajakker til elitepadler som skal til OL, alt dette sikker at du få det bedste fra deres udvilking.


Lettmann er et mærk, som jeg ikke har hjemme for tiden, da jeg har start op denne nye butik. Men jeg håber, at der der komme en model eller to engang, som man kan komme og prøve.


Når du handler en Lettmann, får du ikke kajakken med hjem i dag. Hvorfor ikke, da jeg ønsker du skal få den kajak, der er tilpasse dig, hvor mange dagsluge ønsker du, hvilken farver ønsker du. Det er dumt, at betale 20.000 kr. for en kajak, hvis du ikke får den farve du ønsker.


Ta kontakt, hvis du ønsker mere information og hvordan vi sammen kan få en lettmann kajak hjem til dig i den farve du ønsker. 


Jeg ser frem til at høre fra dig. 


Lettmann Skagerrak


Den støreste nyhed i 2020 for padler, der vil på tur. Med Skagerrak har Lettmann lavet en rigtig turkajak for de som vil med til Grønland eller på tur langs den norske kyst. Kajakken er stabil og er udstyr med sænkekøl, som kan bruges som ror, som man ikke finde på andre kajakker i verden. Har ovale luge foran og bag, som gør det letter at få ens udstyr pakke godt ned. 


Husk, at man ved Lettmann kan få eks luge, og farver som du ønsker. 


Pris: 

Lettmann Aurora


I 2011 kom Aurora frem, og har vundet manges kajakpadles hjert, da Aurora LV passer rigtig godt til mindre padler, da man får rigtig god kontakt til kajakken.  MAC3 cockpit gir deg mulighet til individuell justering av sædet, knæstøtter og selvfølgelig pedaler. Aurora har et lav bagdækker, man kan komme helt ned at ligge sig. Så må du bare sætte hovedet ned i cockpitet.


Husk på, at du kan få den lavet som du ønsker. 


Pris: 

Lettmann Biskaya


Tilbagemelding på Biskaya, som blev født i 2013 har kun været positive på denne kajak, som også har dette helt unikke system med ror og sænkekøl i et. En kajak som er perfekt når du bruge kroppen til at styrer med. Vil man have en lidt bedre kajak i denne prisklasse har du fundet den. En god kajak, som er lidt bedre end de andre kajakker til denne pris.


Pris: 

Lettmann Speedliner 


Ønsker du af fremvis din nakke til de andre padler, så skal du købe en Speedliner. Måske, den hurtigeste kajak havkajak der er i verden. Vil næste påstår, at man kan købe sig til fart i kajakken.

Det er næste, som at sætte sig ind i en Audi med fuld gas på motorvejen. Et godt bud på din næste kajak. 


Pris: 

Lettmann Meridian


Lettmann`s plat kajak, som er fremstille i rigtig plast. Desværre er mange plast kajakker lavet i Kina, og det kan ikke betale sig, at købe en kajak der er lavet i Kina, hvis du er en aktiv padler.

Her er et godt bud på en klubkajak eller til dig som ikke vil bruge tid på at sidde på cafe efter en padletur.


Pris: 


Lettmann Eski 475


Kajakken for de mindre padler, eller en af de bedste junior kajakker man kan få. Selv om den kun er 475 cm, ligge den godt i vandet og skyde en god fart på vandet. Er du som mig, ikke stor i højet, men bare stor i munden skal du måske havde denne kajak med hjem. 


Pris:

Lettmann Streamliner 


Motionspadling, er du personen der ønsker en god træningstur på fjorden med høj puls og fart i kajakken. Med Streamliner har du endda mulighed for at tage en kop kaffe med på turen. 


Pris

Lettmann Blade


Kajakpolo er en lille sport i Danmark, men den er kun for rigtig drenge, som ikke er bang for vandet. Derfor holde jeg mig personliglangt fra denne sport. Men hvor er det bare fedt at se på. 


Se Lettmann`s udvalg af kajakker til vandpolo.


Pris 

Lettmann Granate 


Ror kajak som ekstremsport, ønsker du at opsøge adrenlinsuset i kajak med brusende vand. Så skal du prøve foss padling. Kajak og Surf er ikke selv aktiv med dette, men vi har et gost samarbejde med nogle klubber i Norge. Froland kommune arbejder med at lave et center, som ikke ligge langt her fra.


Se Lettmann`s udvalg af disse kajakker. 


Pris 


-  Der tages forbehold for trykfejl, priser og ændring  

   af afgifter.

-  Vi lagerfører ikke fuldt sortiment.  

-  Priserne er inkl. 25% moms.

-  Vi bytter gerne eller giver pengene retur.  

   inden for 14 dage fra købstidspunktet mod

   fremvisning af bon.

- Varen skal være ubrudt og i original emballage.

- Vare bestilt på udlanske hjemmesider, kan vi ikke

   hjælp med.

CONTACT

Kajak og Surf


Stoholm 8
9270 Klarup

Danmark


Ring før du kommer, vi åbner når du har tid. 


Kontakt os
Tel: +45 26 693 493

email:

Skriv til os


Kajakogsurf.dk 
info@peakuk.com

INFORMATION

Andet


Persondatapolitik

Ofte stille spørgsmål

Samarbejde

Erhvervskund


Når du handler


HandelsinformationerLeveringstid

Prisgaranti

Bytte og returregler

Fragt og returfragt

Tour de fragt


© Copyright. All Rights Reserved.

FOLLOW US

Husk også at følge os på de sociale medier. Her deler vi nyheder og billeder og gode histoier fra butikken og fra havet.


Vi arbejder på, at få det hele op at kører.