Lettmann

Lettmann 


I 1965 starte Klaus og Anne familievirksomheden Lettmann op i Duisburg. Jeg ved ikke om andre producenter, som bygge så mange forskellige produker indenfor kajaksporten. Den tyske grundighed giver dig, den bedste sikkerhed og kvalitet i alle elementer af kajakken.  


Lettmann er de første i verden til at producer et sænkekøl, der også er et ror, når man sænke den helt ned i vandet. Det er et helt utrolig godt system, som man ikke ser ved andre kajakker i verden. Hvis du vil havde det bedste fra to verden, er Lettmann fremtiden for dig.


Lettmann har et stort udvalg, alt fra kano, Pagajer, havkajakker til elitepadler som skal til OL, alt dette sikker at du få det bedste fra deres udvilking.


Lettmann er et mærk, som jeg ikke har hjemme for tiden, da jeg har start op denne nye butik. Men jeg håber, at der der komme en model eller to engang, som man kan komme og prøve.


Når du handler en Lettmann, får du ikke kajakken med hjem i dag. Hvorfor ikke, da jeg ønsker du skal få den kajak, der er tilpasse dig, hvor mange dagsluge ønsker du, hvilken farver ønsker du. Det er dumt, at betale 20.000 kr. for en kajak, hvis du ikke får den farve du ønsker.


Ta kontakt, hvis du ønsker mere information og hvordan vi sammen kan få en lettmann kajak hjem til dig i den farve du ønsker. 


VI har ikke nogle kajakker hjemme, da jeg selv henter dem i Tyskland. I løbe af maj har jeg kajakker hjemme igen. 


Peter Jensen

Lettmann Biskaya


All-rounder kajakken


Biskaya kom på markedet i 2013, og har et helt unik sænkekøl. Sænkekøl, når du sætter den helt ned, bliver den til et ror, som du kan styrer med fødderne på pedalerne.


Dette er fremtiden, og jeg forstår hvorfor flere vælger dette, dersværre er der for få her hjemme som padler disse kajakker. 


Når du sidder i den, har du god kontakt til båden med lårstøtterne. Jeg kan ligge mig helt tilbage når jeg skal rulle.


Når jeg ligger den ned på siden, mærke man med det sammme at kajak har liv i sig.


Det der er mest dumt ved Lettmann kajakker er, at man aldrig får lyst til andre modeller efterpå, det er lidt farligt. 


Jeg har det sådan, at jeg kan skrive en del, men jeg sælger dem jo også. Derfor komme forbi eller jeg kommer gerne til en demo dag i din klub. Low:          535 lang / 53,5 cm bredMedium:


Highvolum:

Lettmann Skagerrak


Lettmann Skagerrak MV/HV.

Med Skagerrak ønsker Lettmann å ta fram en kajakk for de som vil padle aktivt på tur. Dette innebærer god stabilitet og moderat spring. Kajakken er utstyrt med senkekjøl med rorfunksjon i en utførelse som ingen andre pr idag har kopiert med hensyn på kvalitet og holdbarhet. Ovale luker foran og bak gjør pakking veldig lett. Vi har i tillegg utstyrt alle våre båter med dagluke foran.

Faktisk er Skagerrak etter vår mening den største nyheten i markedet for 2020.

Lengden på begge er 555cm, bredden er hhv 58 og 58,5cm. Volumet er selvfølgelig høyere på HV, 415l mot 360l.Akaroa Expedition PlusLettmann Skinner m/finne


ADRIA EXPEDITION PLUS