kajakker

Vores havkajakkker

Vi tilbyder kvalitetskajakker, og vores mål er at finde den kajak der passe bedst til dig


Køber, du kajak ved os. Kommer du gratis med på vores oktobertur i Norjylland med overnatning. Fra lørdag til søndag, et unik sted i det nordjyske.  

Delta kayaks


I Canada har man fremstille denne smukke Thermoform Letvægts Kajak. En smuk kajak, som giver dig en rigtig god padletur, om du så padler ved kysten eller på fjorden.

Current Design


Dansk design fra USA. Hvis jeg påstår dette er en af verdens bedste kvalitetskajakker. Jesper Kromann fra Marstal har vundet mange kajakshjerte.  

Surkajak


Fra det sydelig Spanien, sider der en hyggelig familienfar, som laver disse kajakker fra bunden hjemme i huset. En smuk kajak, som er god til krappe bølger. 

Nigel Dennis Kayaks


Navnet siger alt, den ældre herrre med hvidt hår som kan alt i en kajak. Er du på tur med ham, så lære du altid noget nyt. Legendariske kajak fra Wales for padler i hele verden. 

Kayman


En kompakt kajak med et flot design, til en god pris. Kajakken er lavet i det østlig Poland. En super kajak, der kan følge dig i mange år frem over. Du vælge selv farven til kajakken.

Lettman


Siden 1965 har de lave kajakker i denne familien virksomhed, og farmand  har ikke  stoppet endnu. En rigtig god kajak med mange god ting, du ikke ser andre steder. 

NorseI kajakk


Fra Bergen har vi Norsel kajakker, her kan du købe en kajak i glasfiber, endda en rigtig god kajak, som er langt bedre de fleste plastkajakker til samme pris.

DAG


Dette er kajakken til hyttenn, eller til efter-skolen. Den giver dig glæde af at kome ud og padle. Men ønsker du at bliv en rigtig kajak- padler vil jeg finden en anden kajak til dig. 

Hobie Compass Pedalkajak


Hobie er den ideelle kajak til fiskeri, mon ikke snart vi ser Nak og æd i denne model? Jeg har ikke noget erfaring med denne kajak, kan ikke rigtig fortælle noget om den. 

Copyright @ All Rights Reserved


Vi bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon. Varen skal være ubrudt og i original emballage. Vare bestilt på udlanske hjemmesider, kan vi ikke hjælp.

Der tages forbehold for trykfejl, priser og

ændring af afgifter.

 

Kajak og Surf

Stoholm 8

9270 Klarup

Danmark


Tlf.: +45 26  693 493


e-mail: peter@kajakogsurf.dk

            

CVR nr:  40581901

VAT:        DK40581901