kajakker

Kajakker


Hvordan vælger man den rigtige kajak?


Jeg ønsker, at tilbyde kvalitetskajakker, da det er bedre for vores miljø på langt sigt. Kajak og Surf ønsker, at du skal komme hjem med den rigtig kajak, for at du skal få optimal udnyttelse af kajakken du har købt.  


En kajak, skal passe til dig. Ønsker du en kajak af fiber eller plast? Hvad er dit mål med padling? Hvad er dit budget, er det til hygge eller motion? Mange spørgsmål, og husk at afsætte god tid når du skal handle kajak. 


Kontakt mig eller komme på besøg og i fælleskab finde vi en kajak til dig, som du kan bruge i mange år fremover. Der findes ikke en kajak til alt, det er som en cykel. Men havelånen fra Bilka har vi ikke, jeg har kun fokus på godt udstyr da det betaler sig på langt sigt.


Vi har ikke alle kajakker hjemme, og fra du bestiller til kajakker kommer kan der gå lidt tid. Husk, at du kan få kajakken i de farver du ønsker. 


Køber du kajak i år før 1. oktober kommer du gratis med på oktoberturen med overnatning et sted i Nordjylland fra lørdag til søndag. 


Vi har solgt alle kajakker, selv de 3 demo modeller. Der kommer kajakker hjem i maj

Peter Jensen

Lettmann 

I 1965 starte Klaus og Anne familievirksomheden Lettmann op i Duisburg, en virksomhed der laver  perfekt kajakker.


Når man ser deres kajakker, kan man godt forstå at rigtig mange vælger deres kajakker.


Lettmann har lavet nogle gennemtænkte kajakker og har gået langt for at udvilkle havkajakkerne. De har stor erfaring omkring kajakker til topudøverne i verden, de har sat det hele sammen, som ingen andre kan indenfor havkajakker.


Ønsker du dig en god kajak, så skal du prøve en Lettmann næste gang du skal handle kajak. Hody Sport 

Er du ved at løbe sur med træning i din havkajak og ønsker dig bedre træning for at holde dig i god form. 


Hody Sport har lavet en rigtig sjov og hurtig kajak til dig der vil havde høj puls og perfekt træning. Her kan du få en kajak, hvor du kan komme på tur, du kan få rigtig god træning på engang. 


Hody Sport har vundet OL med deres topmodeller. Er du med til DM eller andre stor løb, så er du velkommen til at kontakt mig, da vi gerne vil lave en sponssor aftale med dig. Norse

Hvis du ønske, en god kajak til en rigtig god pris, skal du kigge på Norse kajakker. Her får man et godt produkt til prisen.


Personerne bag disse kajakker har stor erfaring indenfor padling,  Kjetil er også med i Norsk Padle Forbund. Personer med en vision, om at bygge kajakker til dig.Delta

I Canada har man fremstille denne smukke Thermoform Letvægts Kajak. En smuk kajak, som giver dig en rigtig god padletur, om du så padler ved kysten eller på fjorden.


Et unik design som jeg ikke har ser fra andre der bygger kajakker. 


Rigtig god kajak, og ligger godt på vandet. 

Current Design

Dansk design fra USA af Jesper Kromann fra Marstal. Kvalitetskajakken over alle de andre, men prisen er også der efter.


Jesper Kromann har vundet mange kajakshjerte rundt om i verden, har du 35.000 kr. i lommen kan dette blive din næste kajak.


Jeg håber, at prisen vil ændre sig da der er kommet ny mand på toppen i USA. Dette kan havde stor betydning for prisen.