kajakker

Kajakker


Hvordan vælger man den rigtige kajak?


Jeg ønsker, at tilbyde kvalitetskajakker, da det er bedre for vores miljø på langt sigt. Kajak og Surf ønsker, at du skal komme hjem med den rigtig kajak, for at du skal få optimal udnyttelse af kajakken du har købt.  


En kajak, skal passe til dig. Ønsker du en kajak af fiber eller plast? Hvad er dit mål med padling? Hvad er dit budget, er det til hygge eller motion? Mange spørgsmål, og husk at afsætte god tid når du skal handle kajak. 


Kontakt mig eller komme på besøg og i fælleskab finde vi en kajak til dig, som du kan bruge i mange år fremover. Der findes ikke en kajak til alt, det er som en cykel. Men havelånen fra Bilka har vi ikke, jeg har kun fokus på godt udstyr da det betaler sig på langt sigt.


Vi har ikke alle kajakker hjemme, og fra du bestiller til kajakker kommer kan der gå lidt tid. Husk, at du kan få kajakken i de farver du ønsker. 


Køber du kajak i år før 1. oktober kommer du gratis med på oktoberturen med overnatning et sted i Nordjylland fra lørdag til søndag. 

Peter Jensen

Norse

Norse kajakker


Hvis du ønske, en god kajak til en rigtig god pris, skal du kigge på Norse kajakker. Her får man et godt produkt til prisen.


Personerne bag disse kajakker har stor erfaring indenfor padling,  Kjetil er også med i Norsk Padle Forbund. Personer med en vision, om at bygge kajakker til dig.

Delta

Delta


I Canada har man fremstille denne smukke Thermoform Letvægts Kajak. En smuk kajak, som giver dig en rigtig god padletur, om du så padler ved kysten eller på fjorden

Current Design

Dansk design fra USA af Jesper Kromann fra Marstal. Kvalitetskajakken over alle de andre, men prisen er også der efter. Jesper Kromann har vundet mange kajakshjerte rundt om i verden, og bliver dit det næste?