Kajakker

Kajakker


Hvordan vælger man den rigtige kajak?


Jeg ønsker, at tilbyde kvalitetskajakker, da det er bedre for vores miljø på langt sigt. Kajak og Surf ønsker, at du skal komme hjem med den rigtig kajak, for at du skal få optimal udnyttelse af kajakken du har købt.  


En kajak, skal passe til dig. Ønsker du en kajak af fiber eller plast? Hvad er dit mål med padling? Hvad er dit budget, er det til hygge eller motion? Mange spørgsmål, og husk at afsætte god tid når du skal handle kajak. 


Kontakt mig eller komme på besøg og i fælleskab finde vi en kajak til dig, som du kan bruge i mange år fremover. Der findes ikke en kajak til alt, det er som en cykel. Men havelånen fra Bilka har vi ikke, jeg har kun fokus på godt udstyr da det betaler sig på langt sigt.


Vi har ikke alle kajakker hjemme, og fra du bestiller til kajakker kommer kan der gå lidt tid. Husk, at du kan få kajakken i de farver du ønsker. 


Køber du kajak i år før 1. oktober kommer du gratis med på oktoberturen med overnatning et sted i Nordjylland fra lørdag til søndag. 

Lettman


Siden 1965 har de lave kajakker i denne familien virksomhed, og farmand  har ikke  stoppet endnu. En rigtig god kajak med mange god ting, du ikke ser andre steder. 

Nigel Dennis Kayaks


Navnet siger alt, den ældre herrre med hvidt hår som kan alt i en kajak. Er du på tur med ham, så lære du altid noget nyt. Legendariske kajak fra Wales for padler i hele verden. 

Surkajak


Fra det sydelig Spanien, sider der en hyggelig familienfar, som laver disse kajakker fra bunden hjemme i huset. En smuk kajak, som er god til krappe bølger. 


Vi har ikke kajakken hjmme, da han laver den tildig.

Kayman


En kompakt kajak med et flot design, til en god pris. Kajakken er lavet i det østlig Poland. En super kajak, der kan følge dig i mange år frem over. Du vælge selv farven til kajakken.

Current Design


Dansk design fra USA af Jesper Kromann fra Marstal. Kvalitetskajakken over alle de andre, men prisen er også der efter. Jesper Kromann har vundet mange kajakshjerte rundt om i verden, og bliver dit det næste? 

DAG


Dette er kajakken til hyttenn, eller til efter-skolen. Den giver dig glæde af at kome ud og padle. Men ønsker du at bliv en rigtig kajak- padler vil jeg finden en anden kajak til dig. 

Delta


I Canada har man fremstille denne smukke Thermoform Letvægts Kajak. En smuk kajak, som giver dig en rigtig god padletur, om du så padler ved kysten eller på fjorden.

NorseI kajakk


Fra Bergen har vi Norsel kajakker, her kan du købe en kajak i glasfiber, endda en rigtig god kajak, som er langt bedre de fleste plastkajakker til samme pris. Kom med på vores ture i Norsel kajakker. 

Hobie Compass Pedalkajak


Hobie er den ideelle kajak til fiskeri, mon ikke snart vi ser Nak og æd i denne model? Jeg har ikke noget erfaring med denne kajak, kan ikke rigtig fortælle noget om den. 

Kajak og Surf

v/ Peter Jensen

Stoholm 8 

9270 Klarup

Denmark


+45 26 693 493

Peter@........


CVR: 40581901

VAT:   DK40581901


Sparkassen Vendsyssel


DNB
-  Der tages forbehold for trykfejl, priser og ændring  

   af afgifter.

-  Vi lagerfører ikke fuldt sortiment.  

-  Priserne er inkl. 25% moms.

-  Vi bytter gerne eller giver pengene retur.  

   inden for 14 dage fra købstidspunktet mod

   fremvisning af bon.

- Varen skal være ubrudt og i original emballage.

- Vare bestilt på udlanske hjemmesider, kan vi ikke

   hjælp med.

© Copyright. All Rights Reserved.