Køkkenudstyr, mad og drikke


køkkenudstyr, mad og drikke


Ud på tur, skal vi også huske mad. følg med på siden, der kommer mere her fremover.Vi arbejder med, at få langt prukter ind og flere nye brands kommer på siden her. Peter Jensen

Frysetørret mad


Uden mad og drikke dur helten jo ikke.


Derfor har vi på denne siden samle vores forskellige produkter indenfor frysetørret mad.


Skal du ud på eventyr og har brug for en mange, er du velkommen til at kontakte os, og vi giver dig en god pris. 


Ønsker du, at få tilsendt frysetørret mad fra os, må du betale porto, da prisen er langt nede.


Vi holde prisen ned, for din skyld

Termoflasker


Jeg har valgt de termoflasker, som jeg selv har brugt igennem årerne ved Den Norske turistforening eller på ture med kajak i Norden. Hvor det er vigtig, at der sikres varme i mange timer på turen. 


Tatonka er nyt for mig og jeg har ikke sen store erfaring med deres produkter, køber du en, ser jeg frem til at høre fra dig. En del af oplevelser ved, at komme sig på tur er at sidde og lave mad langt væk fra alle andre mennesker. Det er vigtig, at havde det helt rigtig udstyr når vanden skal varmes. 


Trangia der ved alle hvem er, rigtig mange af os har fået mad lavet fra en trangia. Det svenske trangia, som er fra Jämtlandsfjällen har siden 1925 være blandt de bedste i verden og er det stadig. Der er kommet mange andre produkter frem, som har en masse fordel, som jeg også er glad for. Jeg har valgt, at sælge nogle produkter jeg mener er rigtig gode og jeg selv har brugt. 


Du er velkommen til at høre mere, hvis du ringe..