brooks

Tuilik


Grønlændere vidste helt sikkert, hvordan de skulle holde sig tørre og varme - uden tvivl! Denne Tuilik er simpelthen den bedste, der er!


Dette er vintertøj, er du sommerpadler skal du ikke læse mere...


Dette er perfekt til vinterpadling, elsker du sufepadling ved kysten er denne helt unik. Den holde dig varm og du har ikke behov for tørdrakt om vinter.

Vil du fremfø rul for klubvenner, er den perfekt. Vi anbefaler, at alle kajakpadle må få købt sig en Tuilik, det giver dig en ny oplevelse.


Være opmærksom på, om den kan bruges til dit cockpit.


Fås i sort farve og størrelser S, M, M / L, L og XL 

 - Vi anbefaler, at du kommer og prøve den.


Pris: 3075 kr. 

Paddle Wear

Er bare lidt bedre end de andre, håndlave i Canada. Perfekte til at beskytte hænderne når vestvinden flyver over landet. Er du vinterpadler er disse perfekte på kolde dage på vandet. De giver god beskyttelse mod vinden og vandsprøjt. De monteres på pagajen med velcrolukning og den store åbning gør det let at få hænderne ind i lufferne.


Pris: 395 kr.  

Tuilik Mitts


Hvad skal man sige, dette er et produkt, du bare må købe.

Et super produkt, som du må prøve.


Pris: 445 kr.

Avataq


Total gejl, der giver opmærksomhed på vandet.


Avatag er den moderne version af Inuit sælskind. Brooks har valgt en naturlig og organisk form for at få give den et mere traditionelt udseende. Giver også mulighed for, at træne hånd rullene.


Pris: 675 kr.

Copyright @ All Rights Reserved


Vi bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon. Varen skal være ubrudt og i original emballage. Vare bestilt på udlanske hjemmesider, kan vi ikke hjælp.

Der tages forbehold for trykfejl, priser og

ændring af afgifter.

 

Kajak og Surf

Stoholm 8

9270 Klarup

Danmark


Tlf.: +45 26  693 493


e-mail: peter@kajakogsurf.dk

            

CVR nr:  40581901

VAT:        DK40581901