beklædning


Beklædning


Ens beklædning er vigtig, når man bevæger sig ud i naturen. ikke dermed sagt, at du skal handle vildt ind når du skal på søndagstur, men skal du afsted i flere dage, er det vigtig at finde det rigtig tøj til turen. Er det Preikestolen eller en toptur ved Annecy er to forskellige ture i forhold til din beklædning. Ring eller kom forbi og vi tager en snak om dit behov. 


Vi har valgt, at sætte fokus på det bedste og kom forbi og få en god pris året rundt. 


Vi arbejder med, at få langt prukter ind og flere nye brands kommer på siden her. 


Vi håber, at vi i løbe af foråret også får Carinthia, Vaude, og Tatonka

Peter Jensen

Lundhags

Lundhags starte op i 1932 på øen Frösön, der ligger ved Östersund, et helt utrolig dejlig padle område midt i Sverge. 


Jonas Lundhags start op et lille skomageri, hvor der var fokus på at støvlen skulle holde til at være ude i naturen. 


Det jeg elsker ved Lundhags, er at de har beholdt deres værdier og ikke har hoppe på denne outdoor udvikling der forgår verden over. 


De laver det bedste tøj i Norden til udliv, deres vandrestøvler overgår alt andet, du kan finde. Når du køber vandrestølver fra Lundhags, holder de i langt flere år end alt andet. Engang om året, sende vi vandresko til reparerer i Jäpen. 

58246-10000

Ulvang

Vegard Ulvang født langt mod nord oppe i Kirkenes, var totalt dominerende i langrendssport i starten af 90ern med tre guldmedaljer ved OL i Albertville og 2 VM-guldmedaljer. Vegard brugt ikke bare tid på skiløb, men også på ekspeditioner rundt om i verden, en rigtig fjeldabe der er født med ski på. 


Ulvang er uld, som varmer dig om du er på tur eller sidder hjemme i stuen og hygge dig. Uld er et naturprodukt, som har unikke egenskaber mod varme og kulde og tage op til 30% af en ens sved og er selvrensende. I forhold til børn vælger jeg uld til min datter når vi sidder ved bålet, da det

er brandsikker. 


Jeg anbefaler uld, som det alle bedste produkt til dig der er på tur eller træner på cyklen. Cykler du motion, skal du kun bruge uld og hold dig lang væk fra alt det andet. 

Montane

I 1989 mødtes Chris Roff og Jake Doxat under en ekspedition i det sydlige Chile, det blev grundlaget for Montane. Der er blivet fremstillet kvalitetstøj til krævende friluftsaktiviteter over hele verden. I 2016 start de op samarbejder med Gore-tex og kunne forbedre deres produkter endnu mere indenfor dette område.


Deres produkter har et andet fokus end Lundhags, her er der fokus på udstyr til ekstreme aktiviteter og man vælger de letteste stoffer uden at giv afkald op kvalitet enden om du er på tur langs Limfjorden eller sidder på Grønland.


Montane har lave en masse gennemtænkte produkter til de personer, som skal ud på deres livsrejse under krævende forhold. 


Jeg har valgt Montane, da deres produker har en utrolig høj holdbarhed og man kan holde varme i deres produkter. 

Carinthia

Jeg har ikke det store kendskab til deres produkter og jeg har fået mulighed for at sælg deres jagt jakke.


Skal du prøve noget nyt, vil jeg gerne giv dig til en god pris.