bag om mig

Kajakmanden

Fra cykling til padling


Med min baggrund, som idrætspædagog har jeg den pædagogiske baggrundt til at giv dig den bedste opleveselse, når du skal på vandet. 


Min idrætsbaggrund er cykling, hvor jeg har kørt flere UCI løb, sammen med nogle af de bedste rytter i verden. Min rolle, var som hjælprytter for rytter, såsom Staf Scheirlinckx, Laurent Roux og danske Linnie Kristensen som alle har kørt Tour de France. Jeg har et unik indblik i hvordan man kan flytte ens ambitioner, og hvordan man blive bedre for at opnå ens mål. 


Jeg har arbejdet for DNT på fjellet, og har undervist mange kajakpadler på Sørlandet i Norge, hvor jeg har boet. Jeg er måske ikke den bedste i verden, men du få den bedste hjælp på vejen mod dit nye mål. 

DNT, Den Norske Turistforening har også haft glæde af mig, som turleder på fjellet og endda om vinter hvor jeg arbejdet på en hytte. Her skulle jeg arbejde med aktiviteter for børn og have fokus på ski. 

Fik bare ikke fortalt, at jeg altid have stået på ski før, på 14 dage skulle jeg lære at stå på ski. Jeg elsker ture på sommerfjellet, og de lange lyse natter i Norge.

Cykelsporten har haft stor betydning for mig, hvor de andre rytter forsvandt fra mig. Efter mange år med lange ture rundt i det smukke Himmerland og ture til Belgien blev jeg A-rytter. I Belgien kunne jeg kører pengepræmier hjem i de belgiske kermesseløb og kørte mig til start i flere store prof løb (UCI løb) sammen med de store drenge i klassen.  

Har padle kajak i over 15 år, det hele starte på Limfjorden med små ture. Efter jeg flytte til Norge, blev vinterpadling en rigtig god oplevelse for mig og ture ud til Vestlandet for surfpadling. Med over 500 kajakpadler på kursus og mange ture for danske og norske padler har jeg et godt grundlag for at du kan få nogle sjove timer i kajakken eller komme med på SUP tur. 

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Facts om Peter- Peter er født med tørdragt


- Kvinder er fra Venus, mænd fra Mars og

  Peter fra Det jyske Hav


- Peter padle til Grønland med hænderne i vandet


- Vladimir Putin har en stor tatovering af

  Peter på brystkassen


- Peter kom ind på 7 pladsen til Volvo Ocean Race,    

  men det var Peters tredje rundt


- Når de andre fra Havkajak Nord sover, sidder

  Peter oppe alene og fortætter nye vitser til sig selv.


- En tur med Peter, er aldrig kedelig, da han snakke

  mere, end han padlerKajak og Surf er en lille unik kajakbutik,  som åbne i sensommer 2019. Men starte endelig op for flere år siden med kajakture i Norge. Jeg har en vision, hvor det handler om den gode oplevelse når man handle og det at komme sig ud på tur. 


Husk, at ture start hjemme med gode ideer, det handler ikke om at rejs langt væk, men at opleve glæde ved at komme sig ud. Har du en drøm,om at komme på vandet, er du altid velkommen til at kontakte os. 


 

Kajak og Surf

v/ Peter Jensen

Stoholm 8 

9270 Klarup

Denmark


+45 26 693 493

Peter@........


CVR: 40581901

VAT:   DK40581901


Sparkassen Vendsyssel


DNB
-  Der tages forbehold for trykfejl, priser og ændring  

   af afgifter.

-  Vi lagerfører ikke fuldt sortiment.  

-  Priserne er inkl. 25% moms.

-  Vi bytter gerne eller giver pengene retur.  

   inden for 14 dage fra købstidspunktet mod

   fremvisning af bon.

- Varen skal være ubrudt og i original emballage.

- Vare bestilt på udlanske hjemmesider, kan vi ikke

   hjælp med.

© Copyright. All Rights Reserved.