Avannaq

Avannaq 

Avannaq

En mand og hans Pagaj. I et lille hus på Sørlandet i byen Høvåg uden for Lillesand. Sidder Jan og bygger en af verdens bedste pagajer. Dette er et unik produkt, hvor overskudet går til noget helt eneståendene. Jan og Avannaq har engasjert sig i Children`s Burn Care Foundation i Etiophia. Hvert år døde over 2.000.000 kvinder og børn af lungesygdom fra røg der kommer fra åben bål. Alt overskudet fra Avannaq går til at få flere PEKOPE, som er oven der ikke giver helseproblemer, ud i Etiopia.


Du kan besøge deres hjemmeside, men vi advarer mod billeder på deres hjemmeside

Avannaq er en pagaj, som kan beskrives som en Grønlands og en wing pagaj i et og sammen produkt. Wingpagajen benyttes af turpadler for at opnå større fremdrift. 


Avannaq pagajen er ikke delbare og fremstilles i sammen længden. Med Avannaq opnår man et mere effektiv fremdrift, i forhold til en normal Grønlands pagaj. Ens fart bliver højrere uden man skal bruge mere energi. 


Skaft er oval og rigtig godt at holde ved, når pagajen er fremstille i carbon.


Husk, at vi gerne kommer rundt i landet og besøge din klub, hvor du kan prøveen Avannaq eller kom til en af vores events. Fakta:


Vægt er kun 700,0 gram

Længden er 222,5 cm

Materiale Carbon


Pris 3500,00 kr.

Avannaq

Bliver ikke bare brugt af dig og mig, men nogle af vores alle bedste eventyrspadler. Her i 2020, rejser Susanne Jars fra Århus ud for at padle med Freya Hoffmeister på hendes tur rundt North America.


Hvor de skal padle sammen i en månedstid. Susanne har valgt en Avannaq pagaj. Læs mere om Susanne eller komme til et fordrag med hende.


Læs mere om Susanne her:

Erik B. Jørgensen brugt også Avannaq i forbindelse med hans tur rundt Skandinavien- Erik er også kendt fra TV2 udsendelsen Korpset.   


Hvad med dig???

Kajak og Surf

v/ Peter Jensen

Stoholm 8 

9270 Klarup

Denmark


+45 26 693 493

Peter@........


CVR: 40581901

VAT:   DK40581901


Sparkassen Vendsyssel


DNB
-  Der tages forbehold for trykfejl, priser og ændring  

   af afgifter.

-  Vi lagerfører ikke fuldt sortiment.  

-  Priserne er inkl. 25% moms.

-  Vi bytter gerne eller giver pengene retur.  

   inden for 14 dage fra købstidspunktet mod

   fremvisning af bon.

- Varen skal være ubrudt og i original emballage.

- Vare bestilt på udlanske hjemmesider, kan vi ikke

   hjælp med.

© Copyright. All Rights Reserved.