om mig

Kajakmanden


Fra cykling til kajakpadler med uddannelse som idrætspædagog . 

Jeg har en idrætspædagog uddannelse, som jeg påbegyndt efter mange år på landevejen som cyklist, hvor jeg kørte flere UCI løb og var hjælprytter for flere toprytter i verden. Min uddannelse og livet som fattig cykelrytter har givet mig et unik indblik i hvordan man flytter ens ambitoner på vandet til nye muligheder.


Jeg tilbyder dig en unik oplevelse, vil du padle på Grønland, eller er det din første tur i kajak eller på SUP kan jeg tilbyde dig kursus og udstyr. Jeg sælger ikke bare udstyr, men udstyr der passe til dine behov.


Har din virksomhed lyst til at komme på tur, eller ønsker du et unik møde med samarbejdsparter kan jeg giv jer en mulighed. Kom med mig på vandet og se naturen.


Jeg har padle kajak i mere end 10 år, hvor jeg har lave ture og undervist omkring 200 kajakpadler i Norge og Danmark. Det hele begyndte på Limfjorden og nu har jeg padle på Grønland, Sverige, Norge og Danmark. Vil du med på mit næste eventyr?

Peter Jensen

født d. 13. november 1975.


Copyright @ All Rights Reserved


Vi bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon. Varen skal være ubrudt og i original emballage. Vare bestilt på udlanske hjemmesider, kan vi ikke hjælp.

Der tages forbehold for trykfejl, priser og

ændring af afgifter.

 

Kajak og Surf

Stoholm 8

9270 Klarup

Danmark


Tlf.: +45 26  693 493


e-mail: peter@kajakogsurf.dk

            

CVR nr:  40581901

VAT:        DK40581901