Current Design

Current Designs

Danish Designed Current Designs er kajakker skabt i et tæt partnerskab mellem den danske kajakdesigner, Jesper Kromann-Andersen og Current Designs prisvindende designteam. Denne serie af dansk designet kajakker, tager udgangspunkt i den stolte danske tradition for design af kajakker, og sammenfletter en bred vifte af traditionelle stilarter, og skaber dermed sin helt egen stil. Jesper Kromann-Andersen har skabt et nyt niveau af ultra stilfulde kajakker, med optimale egenskaber til danske forhold.    


Sisu kommer i mange farver, ønsker du en personlig kajak med dit logo kan det laves. 


Fakta:


- Længde: 489 cm.

- Bredde: 57 cm.

- Dybde: 33 cm.

- Cockpit: 81x42 cm.

- Vægt, glasfiber: 23,6 kg.

- Vægt, Kevlar: 21,8 kg.

- Forreste pakrum: 64 liter.

- Dagsluge: 42 liter.

- Bagerste pakrum: 76 liter.

- leveres med justerbar finne.


Current Designs Sisu

Current Designs Sisu

Sisu’en er relativ kort og lidt bred, hvilket giver den fremragende egenskaber til tekniknørderi, leg i bølger. Jesper Kromann-Andersen har skabt et nyt niveau af ultra stilfulde kajakker, med optimale egenskaber til danske forhold.

Sisu er designet med en relativ hård skulder og en dyb V-formet køl og en smal forstævn, hvilket giver en kajak som er let at lægge på kant, god til at holde kanten præcist og som har en god primær stabilitet. Stævnens facon gør at kajakken skære mere gennem bølgerne og giver kajakken en god acceleration og forholdsvis høj marchhastighed, i forhold til kajakkens længde. Den har er en markant rocker-profil, som gør kajakken perfekt at håndtere i bølger og ved styretag, samtidig giver den V-formet køl kajakken en sikker retningsstabilitet.

Kajakken er med de detaljer den skal have, for også at kunne fungere til mindre ture med overnatning. 

Sisu er en kajak til den mellemstore eller større roer, som ønsker uovertrufne egenskaber under vanskelige forholde. Dens lidt kortere og lidt bredere design, gør den ekstra fintfølende og mere manøvredygtig og gør at den brillerer både i bølger, når der trænes teknik og når der leges i den lokale ”Rock Garden”

Pris 32.000 kr. 

Current Designs Karla

Current Designs Karla

Karla er den korteste af de 3 modeller,  som reagerer 100% præcist og kontant i dynamiske vandforhold. Karla LV er kajakken til roeren der nyder bølgerne ved kysten og kajaknørderi.

Karla kajakkerne er designet med en unik blanding af traditionelle stilarter. Det er især skroget på en kajak der definerer dens egenskaber og her skiller Karla sig ud fra andre kajakker i samme kategori. Den er lavet med en relativ hård skulder og en dyb V-formet køl og en smal forstævn, hvilket giver en kajak som er let at lægge på kant, god til at holde kanten præcist og som har en god primær stabilitet. Stævnens facon gør at kajakken skære mere gennem bølgerne og giver kajakken en god acceleration og forholdsvis høj marchhastighed, i forhold til kajakkens ret korte længde.  Det korte design gør den emminet til at vise teknik og kajakkontrol og gør den ekstra fintfølende og manøvredygtig når der leges i bølger.  Den har er en markant rocker-profil, som gør kajakken perfekt at håndtere i bølger og ved styretag, samtidig giver den V-formet køl kajakken en sikker retningsstabilitet.


Karla fungere til mindre ture med overnatning. Det høje fordæk, giver ekstra god mulighed for at varierer siddestillingen i kajakken og gør det lettere at få en mere kraftfuld siddestilling. Der er faste lårstøtter og lændestykket er let at tilpasse mens man sidder i kajakken.


Karla er en kajak til den mindre eller mellemstore større roer, som er perfekt til padling i krævende forhold. Bølgerne ved Vestkysten eller rockgardening i Norge.  Karla giver masser af selvtillid til roeren, når der leges i surf zonen og i dynamiske og krævende vandforhold.


Fakta:


- Længde: 465 cm.

- Bredde: 55 cm.

- Dybde: 29 cm.

- Cockpit: 83x41 cm.

- Vægt, glasfiber: 23,6 kg.

- Vægt, Kevlar: 21,8 kg.

- Forreste pakrum: 67 liter.

- Dagsluge: 42 liter.

- Bagerste pakrum: 76 liter.

- leveres med justerbar finne.
Karla kommer i mange farver.

Kontakt os for ønsker.

Pris:


32.000 kr.

Current Designs Prana

Fakta:

  • Længde: 518 cm.
  • Bredde: 54 cm.
  • Dybde: 31 cm.
  • Cockpit: 81x42 cm.
  • Vægt, glasfiber: 23,6 kg.
  • Vægt, Kevlar: 21,8 kg.
  • Forreste pakrum: 72 liter.
  • Dagsluge: 42 liter.
  • Bagerste pakrum: 83 liter.
Prana betyder "Livskraft" 

Pranaen er en meget stilren og velproportioneret kajak. Jesper Kromann-Andersen arbejdet i 2 år med konstruktion til Prana for Current Design. Prana kom på markedet i 2016 og bliver fremstillet i USA.


Prana kommer i etvalg af farver, og vi kan også pakke oversiden ind i folie, så din kajak bliver helt unik.


Pris: 

36.000 kr.


Tilbud i denne periode. 

32.000 kr.

Copyright @ All Rights Reserved


Vi bytter gerne eller giver pengene retur inden for 14 dage fra købstidspunktet mod fremvisning af bon. Varen skal være ubrudt og i original emballage. Vare bestilt på udlanske hjemmesider, kan vi ikke hjælp.

Der tages forbehold for trykfejl, priser og

ændring af afgifter.

 

Kajak og Surf

Stoholm 8

9270 Klarup

Danmark


Tlf.: +45 26  693 493


e-mail: peter@kajakogsurf.dk

            

CVR nr:  40581901

VAT:        DK40581901